«The Reeperbahn Cowboys» spiller på LilleAger.

Torsdag 16. juni og torsdag 25. august blir det konsert på Gårdsplassen på LilleAger.

Gjennom hele sommeren 2022 spilles det ikke mindre enn 9 live-konserter på LilleAgers egen utescene – som vi kaller Gårdsplassen.

Vi håper du tar med deg venner og kjente, naboen, tanter og onkler, alle som kan krype og gå, utenom katten, og blir med på den første konsert-sommeren på LilleAger. Vi lover at dette vil skape liv i bydelen vår og håper du vil være med!

The Reeperbahn Cowboys:

Bandet ble grunnlagt i 1994 på Studentersamfundet i Trondheim og slet ut mange PAanlegg rundt om i distriktet før turen gikk sørover til hovedstaden. Låtlisten er uendelig lang, men består utelukkende av hæla-i-taket coverlåter som garantert får opp stemningen. Medlemmene har spilt i mange kjente norske band og slipper seg skikkelig løs på scenen; hver gang……

Dette blir en bra kveld.Mat som en del av inngangsbilletten:

Det er ingen hemmelighet at disse konsertene er en kjempesatsing for LilleAger, for å skape et lokalt tilbud til oss som bor her. Vi håper derfor på forståelse og aksept for at vi tar 350 kr i inngangsbillett. Til gjengjeld får du en deilig tapas-meny, satt sammen av vår egen restaurantsjef, med over 20 års erfaring fra restaurantdrift i og rundt Barcelona, eller en smakfull middag fra grillen.

LilleAger har selvsagt alle rettigheter til å servere drikke, så vi oppfordrer alle til å komme fra 18:00, så skal vi sammen lage en uforglemmelig konsert-sommer.I tillegg spiller følgende band:

05/05 Trio Sorteberg
19/05 EmmenJay
02/06 StarPeople
09/06 Her Majesty
18/08 StarPeople
08/09 Her Majesty

Se for øvrig hva som skjer på http://www.LilleAger.no/events