STARPEOPLE spiller på LilleAger.

Torsdag 2. juni og torsdag 18. august blir det konsert på Gårdsplassen på LilleAger.

Gjennom hele sommeren 2022 spilles det ikke mindre enn 9 live-konserter på LilleAgers egen utescene – som vi kaller Gårdsplassen.

Vi håper du tar med deg venner og kjente, naboen, tanter og onkler, alle som kan krype og gå, utenom katten, og blir med på den første konsert-sommeren på LilleAger. Vi lover at dette vil skape liv i bydelen vår og håper du vil være med!

STARPEOPLE er et band som endelig spiller låtene du bare «må» danse til.

Listepop fra Katy Perry, ColdPlay, Dua Lipa til Bruno Mars. 

Bandet består av musikere som er godt kjent i Norsk musikkliv. De lever for musikk med tunge beats, og har spilt på offentlige- og private arrangementer samt på TV i to tiår. 

Club- og popmusikk i levende live – Starpeople!

Bandet består av: 

Håvard Gryting – Vox
Jonny Sjo – Bass
Anders Moberg – Keys
Bernt Rune Stray – Git
Bjørnar Strømsholm – BeatsMat som en del av inngangsbilletten:

Det er ingen hemmelighet at disse konsertene er en kjempesatsing for LilleAger, for å skape et lokalt tilbud til oss som bor her. Vi håper derfor på forståelse og aksept for at vi tar 350 kr i inngangsbillett. Til gjengjeld får du en deilig tapas-meny, satt sammen av vår egen restaurantsjef, med over 20 års erfaring fra restaurantdrift i og rundt Barcelona, eller en smakfull middag fra grillen.

LilleAger har selvsagt alle rettigheter til å servere drikke, så vi oppfordrer alle til å komme fra 18:00, så skal vi sammen lage en uforglemmelig konsert-sommer.

I tillegg spiller følgende band:

05/05 Trio Sorteberg
19/05 EmmenJay
09/06 Her Majesty
16/06 Reeperbahn Cowboys
25/08 Reeperbahn Cowboys
08/09 Her Majesty

Se for øvrig hva som skjer på http://www.LilleAger.no/events