Konserter på Gårdsplassen sommeren 2022.

Gjennom hele sommeren 2022 spilles det ikke mindre enn 9 live-konserter på LilleAgers egen utescene – som vi kaller Gårdsplassen. Vi håper du tar med deg venner og kjente, naboen, tanter og onkler, alle som kan krype og gå, utenom katten, og blir med på den første konsert-sommeren på LilleAger. Vi lover at dette vil skape liv i bydelen vår og håper du vil være med!

Her er en kort presentasjon av bandene:

19. mai 2022, fra 18:00.

«Emmenjay» spiller torsdag 19. mai. De er en duo bestående av Jørgen og Martin, to solide, sjarmerende lokale gutter som alltid leverer feelgood. Sammen spiller de både egne låter, samt cover – med Martin som lead vokalist og begge på gitar. Selv om det er hobbybasert, er musikk guttenes store lidenskap, noe det har vært i over 20 år.

Les mer her.


2. juni 2022, fra 18:00

«STARPEOPLE» spiller torsdag 2. juni og torsdag 18. august. Endelig et band som spiller låtene du bare «må» danse til. Listepop fra Katy Perry, ColdPlay, Dua Lipa til Bruno Mars. 
Bandet består av musikere som er godt kjent i Norsk musikkliv. De lever for musikk med tunge beats, og har spilt på offentlige- og private arrangementer samt på TV i to tiår.

Les mer her


9. juni 2022, fra 18:00

«Her Majesty» spiller torsdag 9. juni og torsdag 8. september. Du kan glede deg til en karamell av en kveld, med indierock som det tidvis lukter svidd av. Bandet har holdt på i 6-7 år og har etablert seg som et av de beste live-undergrunnsbandene i Oslo. Nå skal de dra sverd i hjemtraktene til bassist, Julian, og vokalist/gitarist, Lars.

Les mer her.


16. juni 2022, fra 18:00

«The Reeperbahn Cowboyss» spiller torsdag 16. juni og torsdag 8. august. De ble grunnlagt i 1994 på Studentersamfundet i Trondheim og slet ut mange PA-anlegg rundt om i distriktet før turen gikk sørover til hovedstaden. Låtlisten er uendelig lang, men består utelukkende av hæla-i-taket coverlåter som garantert får opp stemningen. Medlemmene har spilt i mange kjente norske band og slipper seg skikkelig løs på scenen; hver gang……

Les mer her.


18. august 2022, fra 18:00

«STARPEOPLE» spiller torsdag 2. juni og torsdag 18. august. Endelig et band som spiller låtene du bare «må» danse til. Listepop fra Katy Perry, ColdPlay, Dua Lipa til Bruno Mars. 
Bandet består av musikere som er godt kjent i Norsk musikkliv. De lever for musikk med tunge beats, og har spilt på offentlige- og private arrangementer samt på TV i to tiår. 

Les mer her.


25. august 2022, fra 18:00

«The Reeperbahn Cowboyss» spiller torsdag 16. juni og torsdag 8. august. De ble grunnlagt i 1994 på Studentersamfundet i Trondheim og slet ut mange PA-anlegg rundt om i distriktet før turen gikk sørover til hovedstaden. Låtlisten er uendelig lang, men består utelukkende av hæla-i-taket coverlåter som garantert får opp stemningen. Medlemmene har spilt i mange kjente norske band og slipper seg skikkelig løs på scenen; hver gang……

Les mer her.


8. september 2022, fra 18:00

«Her Majesty» spiller torsdag 9. juni og torsdag 8. september. Du kan glede deg til en karamell av en kveld, med indierock som det tidvis lukter svidd av. Bandet har holdt på i 6-7 år og har etablert seg som et av de beste live-undergrunnsbandene i Oslo. Nå skal de dra sverd i hjemtraktene til bassist, Julian, og vokalist/gitarist, Lars.

Les mer her.

5. mai 2022:

«Trio Sorteberg» var for anledningen utvidet til hele 7 entusiastiske musikere fra Foss, som holdt en forrykende god konsert for ca 35 tilskuere. For å si det forsiktig, det var veldig god stemning på gårdsplassen i går. Dette er faktisk 3 konserten Juni Sorteberg og Cordelia Lind har hold for oss på LilleAger, og vi håper å kunne invitere denne fantastiske gjengen tilbake ved en annen anledning.

Mat som en del av inngangsbilletten:

Det er ingen hemmelighet at disse konsertene er en kjempesatsing for LilleAger, for å skape et lokalt tilbud til oss som bor her. Vi håper derfor på forståelse og aksept for at vi tar 350 kr i inngangsbillett. Til gjengjeld får du en deilig tapas-meny, satt sammen av vår egen restaurantsjef, med over 20 års erfaring fra restaurantdrift i og rundt Barcelona, eller en samfull middag fra grillen.

LilleAger har selvsagt alle rettigheter til å servere drikke, så vi oppfordrer alle til å komme fra 18:00, så skal vi sammen lage en uforglemmelig konsert-sommer.Se for øvrig hva som skjer på http://www.LilleAger.no/events