Konserter på Gårdsplassen sommeren 2022.

Gjennom hele sommeren 2022 spilles det ikke mindre enn 9 live-konserter på LilleAgers egen utescene – som vi kaller Gårdsplassen. Vi håper du tar med deg venner og kjente, naboen, tanter og onkler, alle som kan krype og gå, utenom katten, og blir med på den første konsert-sommeren på LilleAger. Vi lover at dette vil skape liv i bydelen vår og håper du vil være med!

Her er en kort presentasjon av bandene:

«STARPEOPLE» spiller torsdag 18. august.

Endelig et band som spiller låtene du bare «må» danse til. Listepop fra Katy Perry, ColdPlay, Dua Lipa til Bruno Mars. 
Bandet består av musikere som er godt kjent i Norsk musikkliv. De lever for musikk med tunge beats, og har spilt på offentlige- og private arrangementer samt på TV i to tiår. 

Les mer her.

Artisten Steff Nevers spiller torsdag 25 august.

Han debuterte med ‘Closest To My Heart’ (2009) etterfulgt av en massiv TV kampanje på TV2. Frem til nå har Steff utgitt 4 album sammenlagt og dette har resultert i Gullplater, 2 nominasjoner til Spellemannprisen, Britisk CMA awards og 5 LDA Hall of fame awards.

Les mer her.

JOHBRU spiller torsdag 1. september.

Han er en artist som hadde flere topp hits i 1982/83 – og som nå, 40 år senere gjør stor suksess med nye utgivelser – og har fått strålende anmeldelser på sin nye musikk. Han spiller en form for Singer/songwriterrock; nydelig musikk med sterke tekster. Du kan høre musikken av JOHBRU på Spotify, Apple Music mfl. – og se videoen hans på YOUTube. Bare å søke på JOHBRU. 

Les med her.

Her Majesty spiller torsdag 8 september.

Dessverre er denne konserten utsatt.

Les mer her.

Du kan glede deg til en karamell av en kveld, med indierock som det tidvis lukter svidd av. Bandet har holdt på i 6-7 år og har etablert seg som et av de beste live-undergrunnsbandene i Oslo. Nå skal de dra sverd i hjemtraktene til bassist, Julian, og vokalist/gitarist, Lars.

Les mer her.

Tidligere konserter

Som dere vet har vi allerede gjennomført en rekke konserter. Her er noen av de:

19. mai 2022, fra 18:00.

«Emmenjay» spilte 19. mai.

De er en duo bestående av Jørgen og Martin, to solide, sjarmerende lokale gutter som alltid leverer feelgood. Sammen spiller de både egne låter, samt cover – med Martin som lead vokalist og begge på gitar. Selv om det er hobbybasert, er musikk guttenes store lidenskap, noe det har vært i over 20 år.

Les mer her.

«STARPEOPLE» spilte 2. juni.

Endelig et band som spiller låtene du bare «må» danse til. Listepop fra Katy Perry, ColdPlay, Dua Lipa til Bruno Mars. 
Bandet består av musikere som er godt kjent i Norsk musikkliv. De lever for musikk med tunge beats, og har spilt på offentlige- og private arrangementer samt på TV i to tiår.

Les mer her

«Her Majesty» spilte 9. juni.

Du kan glede deg til en karamell av en kveld, med indierock som det tidvis lukter svidd av. Bandet har holdt på i 6-7 år og har etablert seg som et av de beste live-undergrunnsbandene i Oslo. Nå skal de dra sverd i hjemtraktene til bassist, Julian, og vokalist/gitarist, Lars.

Les mer her.

«The Reeperbahn Cowboyss» spilte 16. juni.

De ble grunnlagt i 1994 på Studentersamfundet i Trondheim og slet ut mange PA-anlegg rundt om i distriktet før turen gikk sørover til hovedstaden. Låtlisten er uendelig lang, men består utelukkende av hæla-i-taket coverlåter som garantert får opp stemningen. Medlemmene har spilt i mange kjente norske band og slipper seg skikkelig løs på scenen; hver gang……

Les mer her.

«Trio Sorteberg» spilte 5. mai.

De var for anledningen utvidet til hele 7 entusiastiske musikere fra Foss, som holdt en forrykende god konsert for ca 35 tilskuere. For å si det forsiktig, det var veldig god stemning på gårdsplassen i går. Dette er faktisk 3 konserten Juni Sorteberg og Cordelia Lind har hold for oss på LilleAger, og vi håper å kunne invitere denne fantastiske gjengen tilbake ved en annen anledning.

To typer inngangsbillett:

Det er ingen hemmelighet at disse konsertene er en kjempesatsing for LilleAger, for å skape et lokalt tilbud til oss som bor her. Vi håper derfor at flest mulig kommer til oss både for å spise og for å få med seg konsertene våre.

Vi har derimot forståelse for at ikke alle ønsker å spise og har derfor for høstsesongen åpnet for følgende:

Vi opprettholder selvsagt muligheten for konsert og middag. Da koster billettene 350 kr.

Ønsker du bare å komme for å få servert noe godt i glasset koster billettene 200 kr.

Dette gjelder for alle konsertene.

LilleAger har selvsagt alle rettigheter til å servere drikke, så vi oppfordrer alle til å komme fra 18:00, så skal vi sammen lage en uforglemmelig konsert-sommer.Se for øvrig hva som skjer på http://www.LilleAger.no/events